INDIVIDUALNE RADIONICE

INDIVIDUALNE RADIONICE

   Individualne radionice se organiziraju za one sudionike koji žele ulagati u sebe i svoj osobni razvoj. 

 

   PRIJAVITE SE ISKLJUČIVO UKOLIKO VAS POZOVE VAŠ UNUTARNJI GLAS ! 

 

 

 

                   Na individualne radionice se prijavljujete putem e-maila:

                   http://centar.glas.andjela@gmail.com

 

 

    Nakon prijave bit ćete pozvani na jedan od mogućih termina za individualan neposredan susret s iscjeliteljem posvećen samo vama.

 

     RADIONICA PROMJENE UNUTARNJIH SVJETOVA

 

     Ako vas okolina ne razumije, nitko vas ne želi saslušati, u društvu ste stalno u podređenom položaju, nikako da se istaknete a imate iskrenu želju da to promjenite, ova će vam radionica otvoriti zlatna vrata neizmjernih mogućnosti vašeg energetskog i duhovnog bića. Tu ćete se pronaći i otkriti sve osobne kvalitete kojih do sada niste bili svjesni.

 

  Vaši unutarnji svjetovi su dio beskonačnog univerzuma te se prožimaju tokom cijelog ovozemaljskog života. Kontrola unutarnjih svjetova uz pomoć snage Anđela omogućit će vam život koji zaslužujete.

 

  Poniranjem u svoje unutarnje tokove očistit ćete svoje biće ukoliko je ispunjeno  duboko ukorjenjenom negativom a zbog svoje dubine uopće je niste svjesni.  

 

  Vođeni posebnom meditacijom iscjeljujete najdublje razloge svojega postojanja. Snaga Anđela će vam prosvijetliti i snažno uzdrmati vaše unutarnje biće a spoznaja samoga sebe podarit će vam unutarnji mir za kojim toliko čeznete.

 

 

                                 Prijava na e-mail:

 

                         http://centar.glas.andjela@gmail.com    

 

    Nakon prijave bit će vam rečeno mjesto i vrijeme ove individualne radionice.

 

 

        

      RADIONICA ODJELJIVANJA SVIJESTI

 

  Radionica odjeljivanja svijesti je namjenjena onima kojima je svijest prepreka da dođu u dodir sa svojim Anđelom. Što to znači? To znači da postoje ljudi koji nisu u stanju povezati se sa svojim Anđelom jer imaju na svojoj duši tzv. ''lošeg savjetnika'' koji sprječava izražavanje vašeg unutarnjeg glasa. Tog ''savjetnika'' su ''stekli'' čineći nešto loše tokom svog života. To može biti i neki od prošlih života.

 

 Metodom odjeljivanja svijesti snagom Anđela postiže se da sve loše u čovjeku poput sumnji, egocentričnosti, lošeg ponašanja, nanošenja boli drugima i sl. bude odjeljeno zajedno sa svijesti koja se tokom meditacije uzdiže i dolazi u dodir s Anđelima.

    Pročišćena svijest snagama Anđela oslobađa čovjeka da se okrene pozitivnom i kreativnom životu automatski odbacujući zlo od njega u svim životnim situacijama. 

 

   Prijave na takvu radionicu isto su dostupne na e-mail:

 

             http://centar.glas.andjela@gmail.com

 

 

   Mjesto i vrijeme radionice dobijate nakon prijave.

   
Jezici / Languages

BUDITE SLOBODNI DUHOM

  Dobrodošli na jedistveno putovanje u čarobni svijet Anđela koji će otvoriti vrata vašoj duši i obasjati put prolaza do oslobođenja vašeg energetskog bića. Na tom putu iskusit ćete prosvjetljenje duha i tijela kao cjeline, sjedinjene u savršenoj harmoniji vaše jedinstvenosti. Ta će vas spoznaja dovesti do vašeg Anđela. Njegov glas ćete začuti kada otvorite svoje srce i um. Pozivamo vas da započnete svoje putovanje s nama. Prepustite se da vas vodi glas vašeg Anđela!

SJEDINIMO SE S ANĐELIMA

   Anđeli nam se obraćaju kroz život tako što nam šalju ljubav, pozitivnu energiju, sreću. Hrabre nas, pomažu nam, osnažuju nas i prate na našem životnom putu. Njihov glas doživljavamo upravo kroz takve poruke koje prepoznajemo kroz životne prilike koje nas slijede, one dobre, one lijepe stvari koje nam mile dušu, zbog kojih se osjećamo ispunjeno i zadovoljno. Anđeli su naš unutarnji glas koji nas vodi na pravi put obasjan svjetlom onoga čemu sami težimo, uspjehu, ostvarenju naših snova, osjećaju pripadnosti. Naši su Anđeli svakom od nas naši duhovni saveznici, naša snaga i protuteža tamne strane, oni su naša pozitivna energija na ramenu, naš štit od zla. U iscjeljivanjima svake srijede želimo se još više približiti svom Anđelu otvorena srca kroz meditaciju čime dosežemo duhovno uzdizanje  u kojem se obraćamo svom Anđelu, dozivamo ga kroz molitvu i zahvaljujemo iz dubine svoje duše što je s nama, što je uvijek uz nas. Anđeli progovaraju kroz nas, dopiru do naše duše, do našeg srca. Vaš Anđeo je kao odraz u zrcalu što se nazire kao duhovna blagost koja se prepoznaje u samoj osobi i njena duhovnost kojom zrači poput vječnog svjetla. Molimo se svom Anđelu, želimo da čuje naš zov.

    Budimo uvijek čista srca, bogati duhom, otvorena uma i zagrljeni snagom Anđela.  

KONTAKT

  Za sve upite o iscjeljivanjima obratite nam se s punim povjerenjem putem kontakt obrasca. Nakon zaprimanja vaše poruke, javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.