ISCJELJIVANJA - ISKUSTVA

ISCJELJIVANJA ISKUSTVA

Dragi prijatelji !                                                                                                    

 Ova stranica je posvećena vama koji sudjelujete u večernjim iscjeljivanjima srijedom. Vaša iskustva će pomoći mnogima da i na taj način osjete veličanstvenu moć Anđela.

    Moram napomenuti da svi koji pristupaju večernjim iscjeljivanjima srijedom moraju pristupiti iskreno i sa željom promjene u svojim životima. Oni koji se prijavljuju na večernja iscjeljivanja srijedom neka par večeri prije spavanja koncentrirano izgovore molitvu Anđelu da pročiste svoju dušu i postanu dostojni dolaska Anđela u svoj život.

   Još jednom zahvaljujemo na napisanim iskustvima koja nadahnjuju i obogaćuju živote svih nas !

 

 

 Predivno, jednom rječju predivno. Za vrijeme iscjeljivanja saznala sam što to stvarno znači. Osjećala sam se poput djeteta. Svuda oko mene je vladao mir. Kao da je vrijeme stalo. Bila sam sama u sobi. Iako je do mene dopirala prigušena buka s ulice, nije mi smetala. Kao da sam uzdignula svoje biće na jedan puno viši nivo ispunjenja. Moji unutarnji sukobi su se topili kao da nikada nisu ni postojali. Dobivala sam unutarnje uvide o pročišćenju duše na jedan suptilno djetinjasti način. Osjećala sam neizmjernu sreću postojanja s velikom željom da to pokažem čitavom svijetu.

   Dragi moji Lidija i Anđelko, velika vam hvala.

  C. V. iz Zagreba

 

 

  Dugo godina sam tražila nešto više od života. Iscrpljenost i bezvoljnost su bili moji vjerni pratioci. Jednog dana sam od prijateljice doznala za večernja iscjeljivanja srijedom i odlučila sam se prijaviti. Čim sam to učinila nekako sam znala da sam dobro odlučila. Točno u 20'00 sati u srijedu smjestila sam se u naslonjač u svojoj sobi. Početkom iscjeljivanja osjetila sam postepeno kako mi cijelo tijelo trne. Počela me tresti neka nepoznata zimica a onda me preplavila neka ugodna toplina. U mojoj glavi su se počele bistriti misli. Sjetila sam se svog djetinjstva, nepregledne zelene livade i sunca po kojoj sam trčala raširenih ruku misleći da ću poletjeti. Iz mene je izlazilo svo ogorčenje i ništavilo koje me danima obuzimalo. Osjećala sam se nevjerojatno sigurno. Suze su mi navrle na oči ne znajući zašto ali me nije bilo briga. Konačno sam bila sretna, sretna. U duhu sam osjetila snažnu želju za životom. 

   Hvala Vam, puno hvala!

  B. N. iz Daruvara

 

 

   Da. Anđeli postoje. Morao sam to napisati. Želim to podijeliti sa svima.  Tokom iscjeljivanja prolazio sam jednu vrstu ponovnog rađanja. Nisam ni slutio što će mi se sve događati. Nakon desetak minuta iscjeljivanja osjetio sam kao da me netko umiva izvorskom vodom. Nehotice sam se par puta dodirivao po licu koliko je taj osjećaj bio stvaran. Obuhvaćao me cijelim tijelom. Iz mene se izlila sva gorčina i strahovi što sam ih dugo nosio u sebi. Nakon iscjeljivanja sam po prvi puta zaspao kao u majčinom krilu. Po prvi put sam sanjao nakon dugo godina.  Anđelko i Lidija, hvala vam što ste mi pomogli da spoznam ljepotu života. Jedva čekam iduću srijedu.

  K. P. iz Požege

 

 

   Dragi Lidija i Anđelko! Večeras sam se posebno osjećala. Nakon što sam se smjestila za početak iscjeljivanja, osjetila sam da me nešto vuče na dolje kao da ću potonuti u neki bezdan. U glavi mi se pojavio neki čudan šum a cijelo tijelo kao da je bilo teško tisuću tona. U jednom trenutku kao da je nešto puklo. Neka sila me oslobodila tog osjećaja. Imala sam dojam velikog olakšanja istovremeno se sjetivši jedne predivne melodije iz svoje prošlosti. Zatvorila sam oči nastojeći smiriti uzburkane osjećaje u mom srcu. Pred mojim zatvorenim očima pojavila se prekrasna vizija okružena jarkom svjetlošću. Bila sam sigurna da je to moj Anđeo. Znala sam da se više ničega ne trebam bojati.

   Zahvaljujem Vam na svemu!

M. Ž. iz Zagreba

 

 

   Sjediniti se s Anđelima je kao povratak u prirodno stanje čovjeka. Spoznaje koje sam dobila tokom iscjeljivanja prevazilaze sva moja očekivanja. Osjećala sam se poput djeteta koje netko blago kori, duša mi se uzburkala i kao da je iz mene izašlo nešto što me sputavalo i držalo zarobljenom. Prepustila sam se i naprosto uživala u iscjeljenju. Naravno da znam da sam još daleko od potpunog oslobođenja svog duha ali sada mi je postalo jasno da je to izvjesno i ostvarivo. Tokom iscjeljivanja osjećala sam toliku sigurnost kakvu odavno ne pamtim. Da vam zahvaljujem stotinu godina, dragi moji Anđelko i Lidija, ne bi bilo dovoljno. Ipak, jedno veliko i iskreno hvala. 

   D. S. iz Zagreba                                              
Jezici / Languages

BUDITE SLOBODNI DUHOM

  Dobrodošli na jedistveno putovanje u čarobni svijet Anđela koji će otvoriti vrata vašoj duši i obasjati put prolaza do oslobođenja vašeg energetskog bića. Na tom putu iskusit ćete prosvjetljenje duha i tijela kao cjeline, sjedinjene u savršenoj harmoniji vaše jedinstvenosti. Ta će vas spoznaja dovesti do vašeg Anđela. Njegov glas ćete začuti kada otvorite svoje srce i um. Pozivamo vas da započnete svoje putovanje s nama. Prepustite se da vas vodi glas vašeg Anđela!

SJEDINIMO SE S ANĐELIMA

   Anđeli nam se obraćaju kroz život tako što nam šalju ljubav, pozitivnu energiju, sreću. Hrabre nas, pomažu nam, osnažuju nas i prate na našem životnom putu. Njihov glas doživljavamo upravo kroz takve poruke koje prepoznajemo kroz životne prilike koje nas slijede, one dobre, one lijepe stvari koje nam mile dušu, zbog kojih se osjećamo ispunjeno i zadovoljno. Anđeli su naš unutarnji glas koji nas vodi na pravi put obasjan svjetlom onoga čemu sami težimo, uspjehu, ostvarenju naših snova, osjećaju pripadnosti. Naši su Anđeli svakom od nas naši duhovni saveznici, naša snaga i protuteža tamne strane, oni su naša pozitivna energija na ramenu, naš štit od zla. U iscjeljivanjima svake srijede želimo se još više približiti svom Anđelu otvorena srca kroz meditaciju čime dosežemo duhovno uzdizanje  u kojem se obraćamo svom Anđelu, dozivamo ga kroz molitvu i zahvaljujemo iz dubine svoje duše što je s nama, što je uvijek uz nas. Anđeli progovaraju kroz nas, dopiru do naše duše, do našeg srca. Vaš Anđeo je kao odraz u zrcalu što se nazire kao duhovna blagost koja se prepoznaje u samoj osobi i njena duhovnost kojom zrači poput vječnog svjetla. Molimo se svom Anđelu, želimo da čuje naš zov.

    Budimo uvijek čista srca, bogati duhom, otvorena uma i zagrljeni snagom Anđela.  

KONTAKT

  Za sve upite o iscjeljivanjima obratite nam se s punim povjerenjem putem kontakt obrasca. Nakon zaprimanja vaše poruke, javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.