MILJENICI ANĐELA - POSEBNI LJUDI

MILJENICI AN ELA POSEBNI LJUDI

 Tko su posebni ljudi koji ne samo da komuniciraju s Anđelima već ih često i vide? Kako ih prepoznati? Što je to posebno u njima da imaju taj dar u životu? Mnogi se pitaju što da učine da i oni postanu miljenici Anđela.

   Odgovor se i sam nameće. Da bi postali miljenici Anđela potrebno je raditi i činiti ono što Anđeli vole. Mi očekujemo da nam Anđeli pomognu u svakidašnjem životu, da nam prosvjetle pamet i da nas vode onim putem koji je najispravniji za ostvarenje naših htjenja. 

   Anđeli vole bića čista srca ali vole i one koji zastrane i nastoje ih vratiti na ispravni put. Anđeli su vesela svjetlosna bića i često izaberu budućeg miljenika koji ih čuje iako je grešan. Često će se dogoditi da će salijetati onoga koji nije čista srca jer ga hoće okrenuti od zla koje čini.

   Ako se nekome ukažu, najčešće se taj uplaši. Ali strah traje kratko. Uzvišena anđeoska energija topi svo zlo koje se nalazi u čovjeku. Blažen je onaj koji je to doživio. To je pravi miljenik Anđela. 

   Anđeli su razigrana svjetlosna bića poput male djece. Ako razočaramo djecu, ona će plakati. Ako razočaramo našeg Anđela čuvara, on će isto plakati. Razočarani Anđeo nas neće napustiti ali će se događati da nas neće moći u svemu sačuvati jer ga ne čujemo.

   Kroz večernja iscjeljivanja postupno postajete miljenik Anđela. Miljenik Anđela je velika odgovornost ali i velika sreća za onoga koji je to postao.

   

    Kako ćete znati jeste li postali miljenik Anđela? 

 

Osjećaj se ne da opisati ali budite sigurni da kada postanete miljenik Anđela, to ćete TOČNO znati. 

 

 Oni koji su postali miljenici Anđela su pokušavali opisati taj veličanstven osjećaj ali da pišu cijeli život on ne bi bio dovoljan da završe.

 

    Najbliže što se može opisati: kad shvatite da ste postali miljenik Anđela, osjećaj je takav da bi najrađe zagrlili cijeli svijet. 
Jezici / Languages

BUDITE SLOBODNI DUHOM

  Dobrodošli na jedistveno putovanje u čarobni svijet Anđela koji će otvoriti vrata vašoj duši i obasjati put prolaza do oslobođenja vašeg energetskog bića. Na tom putu iskusit ćete prosvjetljenje duha i tijela kao cjeline, sjedinjene u savršenoj harmoniji vaše jedinstvenosti. Ta će vas spoznaja dovesti do vašeg Anđela. Njegov glas ćete začuti kada otvorite svoje srce i um. Pozivamo vas da započnete svoje putovanje s nama. Prepustite se da vas vodi glas vašeg Anđela!

SJEDINIMO SE S ANĐELIMA

   Anđeli nam se obraćaju kroz život tako što nam šalju ljubav, pozitivnu energiju, sreću. Hrabre nas, pomažu nam, osnažuju nas i prate na našem životnom putu. Njihov glas doživljavamo upravo kroz takve poruke koje prepoznajemo kroz životne prilike koje nas slijede, one dobre, one lijepe stvari koje nam mile dušu, zbog kojih se osjećamo ispunjeno i zadovoljno. Anđeli su naš unutarnji glas koji nas vodi na pravi put obasjan svjetlom onoga čemu sami težimo, uspjehu, ostvarenju naših snova, osjećaju pripadnosti. Naši su Anđeli svakom od nas naši duhovni saveznici, naša snaga i protuteža tamne strane, oni su naša pozitivna energija na ramenu, naš štit od zla. U iscjeljivanjima svake srijede želimo se još više približiti svom Anđelu otvorena srca kroz meditaciju čime dosežemo duhovno uzdizanje  u kojem se obraćamo svom Anđelu, dozivamo ga kroz molitvu i zahvaljujemo iz dubine svoje duše što je s nama, što je uvijek uz nas. Anđeli progovaraju kroz nas, dopiru do naše duše, do našeg srca. Vaš Anđeo je kao odraz u zrcalu što se nazire kao duhovna blagost koja se prepoznaje u samoj osobi i njena duhovnost kojom zrači poput vječnog svjetla. Molimo se svom Anđelu, želimo da čuje naš zov.

    Budimo uvijek čista srca, bogati duhom, otvorena uma i zagrljeni snagom Anđela.  

KONTAKT

  Za sve upite o iscjeljivanjima obratite nam se s punim povjerenjem putem kontakt obrasca. Nakon zaprimanja vaše poruke, javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.