Posebni ljudi


Posebni ljudi

   Tko su posebni ljudi koji ne samo da komuniciraju s Anđelima već ih često i vide? Kako ih prepoznati? Što je to posebno u njima da imaju taj dar u životu? Mnogi se pitaju što da učine da i oni postanu miljenici Anđela.

   Odgovor se i sam nameće. Da bi postali miljenici Anđela potrebno je raditi i činiti ono što Anđeli vole. Mi očekujemo da nam Anđeli pomognu u svakidašnjem životu, da nam prosvjetle pamet i da nas vode onim putem koji je najispravniji za ostvarenje naših htjenja. 

   Anđeli vole bića čista srca ali vole i one koji zastrane i nastoje ih vratiti na ispravni put. Anđeli su vesela svjetlosna bića i često izaberu budućeg miljenika koji ih čuje iako je grešan. Često će se dogoditi da će salijetati onoga koji nije čista srca jer ga hoće okrenuti od zla koje čini.

   Ako se nekome ukažu, najčešće se taj uplaši. Ali strah traje kratko. Uzvišena anđeoska energija topi svo zlo koje se nalazi u čovjeku. Blažen je onaj koji je to doživio. To je pravi miljenik Anđela. 

   Anđeli su razigrana svjetlosna bića poput male djece. Ako razočaramo djecu, ona će plakati. Ako razočaramo našeg Anđela čuvara, on će isto plakati. Razočarani Anđeo nas neće napustiti ali će se događati da nas neće moći u svemu sačuvati jer ga ne čujemo.

   Kroz večernja iscjeljivanja postupno postajete miljenik Anđela. Miljenik Anđela je velika odgovornost ali i velika sreća za onoga koji je to postao.

    

  

    

  

e-mail: http://centar.glas.andjela@gmail.comKontakt obrazac / Contact form

Polja sa zvjezdicom(*) su obavezna!

Ime / Name:
E-mail:
*
Telefon / Phone:
Sigurnosni kod / Security key:
*     
Upit / Message:
*
      Jezici / Languages

Budite slobodni duhom

  Dobrodošli na jedistveno putovanje u čarobni svijet Anđela koji će otvoriti vrata vašoj duši i obasjati put prolaza do oslobođenja vašeg energetskog bića. Na tom putu iskusit ćete prosvjetljenje duha i tijela kao cjeline, sjedinjene u savršenoj harmoniji vaše jedinstvenosti. Ta će vas spoznaja dovesti do vašeg Anđela. Njegov glas ćete začuti kada otvorite svoje srce i um. Pozivamo vas da započnete svoje putovanje s nama. Prepustite se da vas vodi glas vašeg Anđela!

Obavijest

Dragi posjetitelji, želimo Vam srdačnu dobrodošlicu na našu web stranicu.

Kontakt

Za sve informacije i upite obratite nam se s punim povjerenjem putem kontakt obrasca. Nakon zaprimanja vaše poruke, javit ćemo se u najkraćem mogućem roku.