NAJČEŠĆA PITANJA

NAJ E A PITANJA

     Dragi prijatelji! Na ovom mjestu su postavljena najčešća pitanja sudionika iscjeljivanja. Naveli smo nekoliko njih u kojima ćete možda prepoznati svoj interes. Ovu ćemo stranicu vremenom proširivati Vašim novim pitanjima koji mogu koristiti svima. Zahvaljujemo Vam se na Vašoj pažnji!

 

 

Pitanje:      

Mogu li se prijaviti svake srijede na iscjeljivanje?

 

Odgovor:

Da. Možete svake srijede sudjelovati u večernjim iscjeljivanjima

 Jedino što se morate prijaviti svake srijede ukoliko niste na  

 mailing listi. Ako ste na mailing listi, prijavljujete se samo 

 jednom.

 

Pitanje:    

Može li iscjeljivanje pomoći kod bolesti?

 

Odgovor:

Naravno da može. Ne zaboravite,

iscjeljivanja su za duh i tijelo.

 

Pitanje:    

Mogu li mi iscjeljivanja pomoći u noćnim morama kojih se nikako ne mogu rješiti?

 

Odgovor:

Noćne more su znak da vas opsjedaju energetski vampiri koje crpe vašu životnu energiju.     Iscjeljivanja vas zaštićuju od njih te već nakon nekoliko iscjeljivanja trebao bi vam se vratiti miran san.

 

Pitanje:    

Željela bih doživjeti stvarnu i ozbiljnu romansu s nekim tko će me iskreno voljeti. Mogu li mi večernja iscjeljivanja pomoći u tome?

 

Odgovor:

Anđeli vole ljubav. Mnogima su večernja iscjeljivanja pomogla u tome. Ukoliko ste iskreni tokom večernjih iscjeljivanja, ništa vam ne stoji na putu da vam se ostvari želja i sretnete onoga tko vas zavrjeđuje.

 

Pitanje:

 Nikako ne mogu položiti ispite na faksu. Sve sam pokušala. Ostaje mi jedino nada da ću to    uspjeti pomoću ovih večernjih iscjeljivanja. Jesam li dobro odlučila?

 

Odgovor:

Ukoliko nikako ne uspjevate položiti ispite, to je zaista problem. Prije pristupanja večernjim   iscjeljivanjima analizirajte sebe na način da se pitate jeste li zaista sve pokušali da uspijete. Ukoliko ste zaista pokušali sve a ne uspjevate, zamolite Anđele za pomoć u vrijeme večernjih iscjeljivanja i uspjet ćete.

 

Pitanje:    

Svi mi govore da sam ružna te se stoga osjećam vrlo loše. Željela bih da mi se to ne događa jer sam zbog toga u velikoj depresiji. Mogu li mi termini večernjih iscjeljivanja nekako  pomoći?

 

Odgovor:

Ono što vam svi govore nije lako prihvatiti a riječ je upravo o tome. Ukoliko se prijavite na     večernja iscjeljivanja, ugodno ćete se iznenaditi. Anđeli pomognu i kad možda pomislite da je to nemoguće. 

 

 

                        
Jezici / Languages

BUDITE SLOBODNI DUHOM

  Dobrodošli na jedistveno putovanje u čarobni svijet Anđela koji će otvoriti vrata vašoj duši i obasjati put prolaza do oslobođenja vašeg energetskog bića. Na tom putu iskusit ćete prosvjetljenje duha i tijela kao cjeline, sjedinjene u savršenoj harmoniji vaše jedinstvenosti. Ta će vas spoznaja dovesti do vašeg Anđela. Njegov glas ćete začuti kada otvorite svoje srce i um. Pozivamo vas da započnete svoje putovanje s nama. Prepustite se da vas vodi glas vašeg Anđela!

SJEDINIMO SE S ANĐELIMA

   Anđeli nam se obraćaju kroz život tako što nam šalju ljubav, pozitivnu energiju, sreću. Hrabre nas, pomažu nam, osnažuju nas i prate na našem životnom putu. Njihov glas doživljavamo upravo kroz takve poruke koje prepoznajemo kroz životne prilike koje nas slijede, one dobre, one lijepe stvari koje nam mile dušu, zbog kojih se osjećamo ispunjeno i zadovoljno. Anđeli su naš unutarnji glas koji nas vodi na pravi put obasjan svjetlom onoga čemu sami težimo, uspjehu, ostvarenju naših snova, osjećaju pripadnosti. Naši su Anđeli svakom od nas naši duhovni saveznici, naša snaga i protuteža tamne strane, oni su naša pozitivna energija na ramenu, naš štit od zla. U iscjeljivanjima svake srijede želimo se još više približiti svom Anđelu otvorena srca kroz meditaciju čime dosežemo duhovno uzdizanje  u kojem se obraćamo svom Anđelu, dozivamo ga kroz molitvu i zahvaljujemo iz dubine svoje duše što je s nama, što je uvijek uz nas. Anđeli progovaraju kroz nas, dopiru do naše duše, do našeg srca. Vaš Anđeo je kao odraz u zrcalu što se nazire kao duhovna blagost koja se prepoznaje u samoj osobi i njena duhovnost kojom zrači poput vječnog svjetla. Molimo se svom Anđelu, želimo da čuje naš zov.

    Budimo uvijek čista srca, bogati duhom, otvorena uma i zagrljeni snagom Anđela.  

KONTAKT

  Za sve upite o iscjeljivanjima obratite nam se s punim povjerenjem putem kontakt obrasca. Nakon zaprimanja vaše poruke, javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.